Ga naar submenu Ga naar zoekveld

DOE MEE: Het grote BEAM Ruilspel voor de EO-Jongerendag 2023

23 september 2022 · Leestijd 3 min

In 2023 willen wij weer heel graag een spetterde EO-Jongerendag organiseren, maaaaarrr dat gaat niet zomaar: daar is een heleboel geld voor nodig. Gelukkig krijgen we dit deels van de EO, maar moeten we nu ook zelf hard aan de bak om het financiële plaatje rond te krijgen. Daarom introduceren wij: HET BEAM RUILSPEL!

We gaan met elkaar geld ophalen voor de EO-Jongerendag. Dit doen we doen dit met een supergroot online ruilspel. Dat houdt in dat we een voorwerp steeds proberen te ruilen voor iets met meer waarde. Het enige dat jij dus hoeft te doen, is zoeken in de schuur, op zolder of bij de buren of er nog spullen zijn waar je van af wilt. Vier maanden lang ruilen we elke week een voorwerp. Het voorwerp waar we bij de eindstreep met geëindigd zijn, verkopen we online en de opbrengst gaat naar de EO-Jongerendag. Klinkt als een strak plan, toch?

Hoe kun jij meedoen?

Wij gaan dit niet alleen met die BEAM redactie doen, maar iedereen thuis kan helpen! We starten met een exclusieve oranje BEAM trui. Heb jij iets wat meer waard is dan deze BEAM trui en wil je dat ruilen? Stuur ons een DM op Instagram @eobeam. Maak een foto van het voorwerp dat je zou willen ruilen voor deze trui en zet er ook bij waar je woont. Het mooie is: jij hoeft de deur niet uit, wij komen naar jou toe om te ruilen.

Let op: elke maandagochtend om 09.00 posten we het voorwerp dat die week geruild gaat worden. Wil je ruilen, wees er dan op tijd bij. Je hebt namelijk maar 24 uur om een DM te sturen met je inzending! 

Het hele ruilspel vindt plaats op de Instagram @eobeam. Wil je meedoen, volg ons dan.

Week 1

We zijn begonnen! Het eerste item: de oranje BEAM trui! 

beamtrui

Week 2

We kregen tientallen reacties op de oranje BEAM trui! Uiteindelijk reisde de BEAM redactie af naar Almere om een soundbar op te halen. Op naar het volgende item!

site_soundbar

Week 3

De voorwerpen worden elke week groter, zwaarder en beter! Deze week was Robin de gelukkige winnaar van een soundbar in ruil voor zijn PC. 

site_ruilspel

Week 4

Deze week weer een spetter van een item! We hebben gewoon een Xbox in handen inclusief een controller. 

ruilspel_eo

Week 5

Als allerlaatste item hebben we wel iets heel bijzonders weten te bemachtigen: een originele Pirelli Formule 1 band die heeft gereden op het Silverstone Circuit in Groot-Brittannië. Dit is het item dat we gaan verkopen op Marktplaats. Je kunt een bod doen via deze link. De opbrengsten gaan naar de fundraising van de EO-Jongerendag.

pirelli(1)
Steun de EO-Jongerendag 2023

Lees ook over:

Steun de EO-Jongerendag 2023

Geschreven door

Daniëlle

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡