Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Dit is hét programma van TEENZONE op Opwekking!

7 juni 2019 · Leestijd 3 min

Dit weekend is het alweer tijd voor opwekking en BEAM is erbij! Ondanks de wat mindere weersvoorspelling gaan we er een paar prachtige dagen van maken. Wil jij weten wat je kan verwachten? Check dan hier alvast het programma en kom vooral schuilen voor de regen onder onze partytent!

The place to be

Het thema van de Opwekking TEENZONE is dit jaar: ‘Focus’. Er wordt dit weekend dan ook veel gefocust op Jezus en dat merk je extra goed bij ‘The place to be!’ Hier kun je zingen, feesten, aanbidden en inspirerende sprekers over Jezus horen vertellen. Kom zaterdagmiddag om 14:30 bijvoorbeeld naar ‘Jezus en Zijn Lichaam,’ een special van Open Doors, over hoe wij met elkaar Jezus’ lichaam op aarde zijn. Ook tof: EO-Jongerendag spreker David de Vos spreekt zondag om 19:30 over Jezus en genezing!

Underground

Hier kun je terecht om even te chillen met je vrienden, maar ook om workshops, optredens van christelijke artiesten, de TEENZONE talentenjacht en nog veel meer toffe dingen mee te maken! BEAM is hier natuurlijk ook van de partij: zaterdag- én zondagavond staat DJ Joram hier van 23:00 tot 00:00 met de BEAM FULL ENERGY Silent Disco!

Artplace

De naam zegt het al: dit is dé plek om je creativiteit compleet de vrije loop te laten. Als je zin hebt om je dag te beginnen met een rustige schildersessie, kan je hier elke ochtend om 09:00 terecht voor stille tijd met een kwast. Ook is er hier de kans om wat te leren over schildertechnieken, graffiti ontwerpen te maken en uit te voeren, of gewoon om even vrij te werken.

Next level

Als jij toe bent aan wat extra verdieping, kan je naar Next level voor discussies over interessante onderwerpen. Zo is er een boys only moment, waar zonder veroordeling over porno gepraat kan worden. Ook is er een girls only over relaties met jezelf, met anderen en met seksualiteit. Check het complete Next level programma in de Opwekking-app, of op de banners op het terrein!

Pray & Praise

Hier ben je de hele dag welkom om even tot rust te komen en je te richten op Jezus. Ook zullen hier workshops zijn over hoe jij als je na Opwekking weer thuiskomt met God kan praten en je relatie met Hem kan versterken!

Talkzone

Maak jij op dit moment iets heftigs mee waar je graag over wil praten, heb je vragen over het geloof, of heb je gewoon behoefte aan een goed gesprek? Bij de Talkzone kan je terecht om over alles te praten en je hart te luchten. Waar je ook mee zit; je hoeft niet alleen te zijn!

Geschreven door

Iris

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡