Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Deze 8 celebrities hadden geen seks voor het huwelijk

30 april 2018 · Leestijd 3 min

Seks is een beladen onderwerp in de christelijke wereld. Je lijkt er niet gemakkelijk over te kunnen praten. In Hollywood lijkt dit anders. Deze 8 beroemdheden spraken zich uit over hun seksleven. Zij besloten te wachten tot hun huwelijk met het hebben van seks.

Hillary Duff - actrice en zangeres

Hillary_Duff

In een interview met Elle vertelde Hillary over haar keuze te wachten met seks: "Dat ik maagd ben, is iets van mezelf waar ik trots op ben. Het is niet dat ik nooit over seks nadenk, want iedereen lijkt het te doen. Maar als ze erover praten, klinkt het niet als iets speciaals. Ik wil dat het speciaal is. Het lijkt net alsof iedereen maar met elkaar slaapt, dat wil ik niet, snap je?"

Mariah Carey - zangeres

Mariah_Carey

Mariah Carey en Nick Cannon waren allebei christen toen ze een relatie kregen. Mariah vertelde aan Daily Mirror: "We delen ons geloof en we waren er van overtuigd dat seks veel specialer zou zijn als we zouden wachten totdat we getrouwd waren." 

Kevin Jonas - lid van band 'the Jonas Brothers'

Kevin_Jonas

Samen met zijn broers Nick en Joe heeft Kevin jarenlang een 'purity ring' gedragen. In 2009 trouwde hij na een relatie van ruim twee jaar met Danielle Daleasa.

Adriana Lima – Victoria Secret Model

Schermafbeelding_2018-04-30_om_12.52.56

Adriana vertelde in 2006: “Ik vind seks iets voor binnen een huwelijk. Als mijn vriend dit niet respecteert, dan betekent dat voor mij dat het geen goede match is en hij niet echt met me verder wil.”  

Lisa Kudrow - actrice

Lisa_Kudrow_Friends

Deze actrice speelde Phoebe in de hitserie Friends en is intussen getrouwd. Ze legde toentertijd haarfijn uit waarom ze voor die tijd geen seks wilde: "I'm saving myself because I have to make myself worthy of the kind of man I have in mind."

Colton Dixon - zanger

Colton_Dixon

Colton en zijn vrouw sliepen niet in één bed tot nu hun huwelijk: “Het was best vreemd. We checkten na onze bruiloft in en liepen onze kamer binnen, toen bedachten we opeens: 'We kunnen nu naast elkaar slapen! Dit is zo cool!' Ook tijdens het reizen boekten we daarvoor altijd twee hotelkamers, we wilden graag puur blijven. Het was niet altijd makkelijk, maar we wilden dit echt." 

Jessica Simpson – zangeres en actrice

Schermafbeelding_2018-04-30_om_13.06.05

Jessica Simpson vertelde aan People: “Maagd zijn is cool en sexy. Ik vind het belangrijk om dit te bewaren tot in het huwelijk. Haar toenmalige vriend Nick Lachey gaf toe: “Het is niet altijd makkelijk, maar ik respecteer het.”

Jordin Sparks - zangeres

Schermafbeelding_2018-04-30_om_13.12.57

"Ik wil geen stukjes van mezelf weggeven aan verschillende mannen, ik wel alles van mezelf geven aan de juiste man op het juiste moment. En dat juiste moment is mijn huwelijksnacht."

Seks voor het huwelijk: ja of nee? - Denkstof video:

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Bron: Marie Claire

Geschreven door

Wilke

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡