Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Denkstof is terug! Seks voor het huwelijk, ja of nee?

27 december 2019 · Leestijd 2 min

Seks voor het huwelijk, ja of nee? Bestaat de hel? Moet ik per se naar de kerk? Is het christendom de enige ‘ware godsdienst’? Stuk voor stuk lastige kwesties. Om je met deze en een heleboel andere vragen op weg te helpen, is er Denkstof.

Misschien heb je ze al weleens voorbij zien komen op het YouTube-kanaal van BEAM: daar staan al een stuk over veertig Denkstof-video’s. Die hebben we jaren geleden gemaakt, dus we vonden het de hoogste tijd om weer eens de studio in te duiken..

In samenwerking met JOP – Jong Protestant (de jeugdwerkorganisatie van de PKN) maakt BEAM een nieuwe serie Denkstof-video’s. Elke aflevering behandelt een kwestie die te maken heeft met God, geloof en jouw leven.

Reinier Sonneveld

Vanuit de Denkstof-studio stelt Joram al jouw vragen aan onze ‘huis-theoloog’ Reinier Sonneveld. Uiteraard komen jullie zelf ook aan het woord en is er altijd een plekje voor de oudste vriend van de show: opa Kees.

Denkstof is bedoeld om je te helpen een eigen mening te vormen, je gedachten te prikkelen en te ontdekken hoe je als christen kunt omgaan met lastige vragen.

Verwerkingsmateriaal voor jeugdgroepen

Ook leuk: bij de serie verschijnt in 2020 ook verwerkingsmateriaal voor jeugdgroepen, gemaakt door JOP – Jong Protestant. Houd onze website in de gaten voor meer informatie en tip alvast je jeugdleider.

We zijn razend benieuwd wat jij van Denkstof vindt! Heb je er wat aan? Laat het ons weten in de comments onder de video op YouTube of stuur een mail naar beamredactie@eo.nl We zijn ook nog op zoek naar vragen die we in Denkstof kunnen behandelen. Heb jij er eentje? Laat het weten!

Bekijk hier de eerste aflevering van de nieuwe Denkstof-serie: seks voor het huwelijk, ja of nee?

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡