Ga naar submenu Ga naar zoekveld

DENKSTOF #28: Wat zegt de bijbel over bijgeloof?

6 februari 2023 · Leestijd 2 min

Deze aflevering gaat over bijgeloven. Misschien denk je nu gelijk aan een zwarte kat, vrijdag de 13e of dat je nooit onder een ladder door mag lopen 🤯 Joram bespreekt samen met theoloog Corjan Matsinger of geloven en bijgeloven samen kan gaan. Wat staat er in de Bijbel hierover? En moet ik hier bang voor zijn? Check de aflevering hierboven!

Meer over Denkstof

Misschien heb je onze Denkstof video's al weleens voorbij zien komen op YouTube of NPO Start. In samenwerking de PKN maakt BEAM een nieuwe serie Denkstof-video’s. Elke aflevering behandelt een kwestie die te maken heeft met God, geloof en jouw leven.

Vanuit de Denkstof-studio stelt Joram al jouw vragen aan onze ‘huis-theoloog’ Reinier Sonneveld. Dit seizoen komen er ook een heel aantal andere experts voorbij. Uiteraard komen jullie zelf ook aan het woord en bezoeken altijd 2 of 3 jongeren de studio om te reageren op een lastige stelling.

Denkstof is bedoeld om je te helpen een eigen mening te vormen, je gedachten te prikkelen en te ontdekken hoe je als christen kunt omgaan met lastige vragen.

Verwerkingsmateriaal voor jeugdgroepen

Ook leuk: bij de serie verschijnt verwerkingsmateriaal voor jeugdgroepen, gemaakt door de PKN.

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡