Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Demi Lovato zingt bij Grammy’s over God: “Ik voel me dom als ik bid”

28 januari 2020 · Leestijd 3 min

Demi Lovato trad afgelopen zondag op bij de Grammy Awards, de uitreiking van de belangrijkste muziekprijs die er is. Het was haar eerste optreden sinds twee jaar. Demi struggelde met verslavingen en stopte met zingen nadat ze in 2018 een bijna fatale overdosis drugs had gebruikt. In haar nieuwe lied ‘Anyone’ vraagt ze God om hulp.

In haar nieuwe lied ‘Anyone’ zingt ze over haar gevoel alleen te zijn in de periode van verslaving en herstel. Niemand hoort haar of ziet dat ze hulp nodig heeft. Ze zingt ook een stukje over bidden:

I feel stupid when I pray
So, why am I praying anyway?
If nobody’s listening

In het refrein vraagt ze God om hulp:

Anyone, please send me anyone
Lord, is there anyone?

Zoeken naar God

In een interview voor Apple Music praat Demi met Zane Lowe over haar nieuwe nummer en haar herstel van de alcohol- en drugsverslavingen. Ook vertelt ze over haar zoektocht naar God en de rol die het geloof speelde in de tijd van haar herstel.

“Ik was niet echt een kerk-persoon, zelfs een maand geleden niet. Veel jaren heb ik mij van de kerk weggehouden. Ik voelde mij er niet welkom. In de periode was ik ook mijn geaardheid aan het ontdekken. Onlangs heb ik een plek gevonden hier in Los Angeles, waar ik word geaccepteerd voor wie ik ben. Het maakt hier niet uit van wie ik hou. Er is geen oordeel. Dat is precies wat ik nodig had.”

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

“Ik probeerde God te zoeken in andere ervaringen, bijvoorbeeld in relaties. Maar ik moest beseffen dat de God die ik zoek, de God waarvan ik houd en de God waarvan ik wil dat hij mijn God is, 24/7 beschikbaar is. Hij is altijd op een armlengte afstand en altijd bij mij. Ik moet focussen op mijzelf, mijn relatie met mezelf en mijn relatie met God.”

Lees het volledige interview op de site van Relevant Magazine!

BEELD: ANP

Geschreven door

Annemarijn

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡