Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Demi Lovato gedoopt in Jordaan: "Ik voel me echt herboren!"

2 oktober 2019 · Leestijd 2 min

Popster Demi Lovato vertelt vol enthousiasme op Instagram dat een reis naar Israël haar leven veranderd heeft. Ze liet zich dopen in rivier de Jordaan. "Ik heb me nog nooit zo verbonden met God gevoeld als hier. Deze verbondenheid met God heb ik de afgelopen jaren ontzettend gemist.."

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Nederlandse vertaling:

"Ik ben een Amerikaanse zangers, groeide op in een christelijk gezin en heb Joodse wortels. Toen ik de kans kreeg om plaatsen te bezoeken waarvan ik vroeger Bijbelverhalen hoorde, zei ik meteen 'ja'. Er iets magisch aan Israël. Ik heb me nog nooit zo spiritueel en verbonden gevoeld met God. En dit heb ik de afgelopen jaren ontzettend gemist. Sprititualiteit is zo belangrijk voor mij. Ik ben gedoopt in de Jordaan - hier is Jezus ook gedoopt - en heb me in mijn hele leven nog nooit zo herboren gevoeld. Deze reis is heel belangrijk voor mijn welzijn, mijn hart en mijn ziel. Ik ben dankbaar voor de herinneringen en voor de kans om het gat in mijn hart op te vullen met God's aanwezigheid. Dank dat ik hier mocht zijn, Israël." 

Demi Lovato in een notendop

Demi Lovato begon haar carrière al vroeg bij Disney Channel en speelde in de succesvolle film Camp Rock. Elke maand luisteren ruim 22 miljoen mensen naar haar muziek op Spotify en ze was coach bij X-Factor USA. Afgelopen jaar bracht ze een documentaire uit waar haar psychische struggle en drugsproblemen besproken worden.

Super mooi nieuws! Demi is niet de enige beroemdheid die zich in de Jordaam heeft laten dopen. Rapper Lecrae deed dit vorige maand ook. Check het hier.

Geschreven door

Wilke

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡