Ga naar submenu Ga naar zoekveld

De leukste christelijke festivals voor deze zomer!

11 juni 2021 · Leestijd 3 min

Door dit zomerse weer dromen we alweer over alle leuke (christelijke) festivals en concerten die er deze zomer gaan komen... Helaas gaan ze niet allemaal door, maar er is meer om uit te kiezen dan je zou denken! Wij zetten ze voor je op een rijtje, zodat je er geen één hoeft te missen. Naar welke ga jij toe?

New Wine zomerconferentie

Elk jaar is de New Wine Zomerconferentie weer een feest van aanbidding, inspirerende sprekers, sport en spel. Dit jaar zijn ze vanwege de coronapandemie vooral online aanwezig, maar van 13-17 is er ook mogelijkheid om aan het programma ‘NEXT’ mee te doen, speciaal voor jullie dus! Je kan je met een groepje aanmelden, waar je van 22 tot 25 Juli mee optrekt. Nog een reden om te gaan: BEAM is er ook bij om de partytent af te breken!

TeenStreet

In heel Europa volgen tieners uit meer dan 20 landen van 4 tot 8 Augustus hetzelfde TeenStreet-programma met worship, onderwijs, Small Groups, een stormbaan en nog veel meer activiteiten! Ook ga je op verschillende momenten contact maken met leeftijdsgenoten van andere nationaliteiten. Kom erachter hoe zij Jezus volgen, bemoedig en inspireer elkaar. Je wordt ingedeeld in een Small Group en krijgt voor het hele event een eigen coach! 

Graceland
Graceland is een festival waar ruimte is om op een liefdevolle en kritische manier op avontuur te gaan met onszelf, onze naaste, de wereld en God. Je kunt genieten van diverse muziek: rustig en instrumentaal, warme jazz, moderne gospel en meer. Naast muziek kan je je laten inspireren door sprekers, zoals een monnik die in zijn studententijd straatmuzikant was. En ook hier zijn wij bij!

Heartbeat
Een weekend vol praise & worship, seminars van onder andere Gor Khatchikyan en Martin Koornstra, sport en bijzondere levensverhalen tijdens de keuzeprogramma’s. Het Het Heartbeat weekend duurt van 5 tot 7 November, dus het is nog wel even wachten.

Eline Bakker
De schrijver van het lied ‘Jezus Overwinnaar’ treedt 2 Juli op in Veenendaal. Met haar krachtige stem weet ze haar aanstekelijke passie voor Jezus goed over te brengen. Reserveer je tickets, want er is beperkt plaats!

Trinity Wereldwijs
Toen ze bij het woord 'corona' alleen nog maar aan Mexicaans bier dachten begon Trinity samen met hun gezinnen en vrienden aan hun nieuwe album ‘Een Grote Familie’. In een groot huis net over de grens namen ze de nummers op, die ze in de herfstvakantie gaan spelen door heel Nederland!

Geschreven door

Edwin

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡