Ga naar submenu Ga naar zoekveld

De allerergste date blunders: 'Hij wilde mijn beugel verkopen'

14 februari 2022 · Leestijd 3 min

Je perfecte match vind je bijna nooit in één keer. Daar gaan eerst wat rotte appels aan vooraf. Je speurtocht naar ware liefde kan daardoor hele gênante situatie opleveren en dat weten deze vier BEAM'ers maar al te best: "Ik stond opeens tussen de clowns, beesten en artiesten."

🧡 Romantische wandeling

Thije (20): “Op mijn date bestelden we eten bij haar thuis. Het eten kwam netjes op tijd, maar we konden niet gepast betalen. Dus moesten mijn date en ik helemaal naar de toko waar we eten hadden besteld. We stapten op de elektrische fiets, betaalden netjes met ons briefgeld en konden eindelijk eten toen we weer thuiskwamen. Ergens was het toch best romantisch.”

💚 Verwarrend etentje

Daniëlle (23): “Ik vierde mijn negentiende verjaardag en had ’s avonds een stuk of twintig vrienden uitgenodigd. Een van de jongens die kwam, gaf me als cadeau dat we een keer samen uit eten zouden gaan. ‘Leuk’, dacht ik met mijn naïeve hoofd. Een paar weken later hadden we een heel gezellig etentje. Diepe gesprekken en goede grappen. Bij het toetje kreeg het gesprek alleen een andere wending. Hij vroeg of ik het leuk zou vinden om een tweede date te plannen. Date? Dit is toch gewoon een verjaardagscadeau. Binnen een seconde moest ik dus schakelen en subtiel duidelijk maken dat ik hem gewoon als vriend zie.”

💛 Wat een circus

Anne (23): “Ik heb ooit als date bij een jongen thuis afgesproken, omdat hij wilde dat ik zijn ouders ontmoette. Hij vertelde dat hij bij de techniek van een circus werkte. NOOIT heb ik link gelegd dat hij dus op een kamp woonde met andere circusartiesten. Ik kwam aan op het adres en verwachtte een net rijtjeshuis. In plaats daarvan stond ik tussen de clowns, beesten en artiesten. Ik heb me doodgeschaamd toen ik dit verhaal aan mijn vriendinnen vertelde. Ik word er nog steeds om uitgelachen…”

💙 Beugelbekkie

Marieke (18): “Ik had een eerste date met een jongen waarbij we gezellig wat gingen drinken in de stad. Het was gezellig, totdat hij vroeg of ik vroeger een beugel had. Niet een hele rare vraag. ‘Hij is gewoon geïnteresseerd’, dacht ik. Ik begon dus te vertellen dat ik onder andere een blokbeugel had. Hij vroeg me of ik die nog ergens had en toen begon ik het wel een beetje raar te vinden. Voor mij was het echt klaar toen hij vroeg of ik mijn beugel thuis wilde zoeken zodat hij hem kon verkopen aan een vriend van hem. Oh ja, hij wilde het geld nog zelf houden ook.”

Grootste leugens: "Ik deed net of ik al aan het daten was."

Lees ook over:

Grootste leugens: "Ik deed net of ik al aan het daten was."

Geschreven door

Daniëlle

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡