Ga naar submenu Ga naar zoekveld

David de Vos organiseert Paasevenement: “Geloven is voor IEDEREEN”

16 april 2019 · Leestijd 2 min

Niks te doen komende maandag? HUH?! Wat is er maandag dan? Dat ga ik je nu vertellen. Maandag, Tweede Paasdag, is het weer tijd voor SIMPLY JESUS!

Wat is Simply Jesus?

Simply Jesus is voor iedereen: Jong, oud, vastberaden of twijfelend. David de Vos, oprichter van Simply Jesus:  “Het is een plek waar de deur openstaat. Voor iedereen, want geloven is voor iedereen. Je wilt als Jezus zijn, maar er ligt een last op je die je niet kunt dragen. Gelukkig mag je bij God fouten maken en heb je ruimte om te groeien en beter te worden.”

“God heeft een prachtige boodschap is voor het land. Een boodschap die harten zal raken. Ieder jaar zoeken we Gods leiding voor de inhoud van zo’n dag. Op het event zelf zie je dat dan heel mooi samenkomen. Keer op keer zijn we daarvan onder de indruk!” 

“Ik wil deze dag samen beleven”

Sophie (17) gaat dit jaar voor het eerst naar Simply Jesus: “Een vriendin van mij vroeg of ik mee wilde. Natuurlijk wil ik dat! Het thema van dit jaar spreekt mij heel erg aan. Het lijkt mij daarom vet om deze dag samen met die vriendin te beleven. Daarnaast vind ik de preken van David de Vos altijd heel mooi. Een goede gelegenheid om dit een keertje live te horen, natuurlijk!”

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Wat is er te doen?

Deze Tweede Paasdag krijg je een bemoedigende boodschap van David de Vos. Ook is ‘De Zandtovenaar’ aanwezig. De dag wordt gevuld met diensten en tussen deze diensten door kan je naar het belevingsplein. Kortom: genoeg te doen! 

Geschreven door

Ivanne

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡