Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Christelijke vrouw doneert €1200 aan Islamitische man

23 juli 2016 · Leestijd 2 min

Er komen zoveel negatieve nieuwsberichten voorbij, dat je soms gewoon je vingers in je oren zou willen stoppen en de andere kant op zou willen kijken. Maar deze vrouw besloot dat niet te doen, toen ze het bericht las dat er een winkel van een islamitische familie was beroofd. Zij besloot om te helpen, omdat Jezus haar voorbeeld is.

De islamitische Mohammed Riaz was aangevallen door drie personen en belandde in het ziekenhuis met vijf lossen tanden, blauwe plekken en een gebroken kaak. Maar ondanks dat Mohammed kennis heeft gemaakt met de negatieve kanten van de mensheid, kreeg hij al snel een briefje, dat alleen ondertekend was met de naam Jane. ''Ik vond het zo erg om te lezen over de aanval op u en uw winkel in de krant. Ik ben een christen en Jezus leerde dat we niet dat andere kant op moeten kijken als iemand in nood is. Accepteer alsjeblieft deze cheque van 1000 dollar (1200 euro) als bijdrage."

Wat een inspirerende vrouw! In plaats van argwaan te hebben of niks te doen, besloot ze Jezus' voorbeeld te volgen. Da's een berg hemelpunten waard. (Grapje, zo werkt het niet. Maar ze is wel stoer. Zo zouden er meer mensen moeten leven!) Bron: Metro UK

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡