Ga naar submenu Ga naar zoekveld

CHE Live Band

19 oktober 2015 · Leestijd 2 min

De CHE Live Band wil christelijke jongeren en studenten in Nederland bezielen en verbinden. Samen zingen tot eer van God én christenen bij elkaar brengen. De band bestaat uit de beste muzikanten van de CHE. Studenten met passie voor muziek en voor God. Ze zijn creatief en subtiel tegelijk; zo geven ze elk lied nét dat beetje extra!

Lijndert Kooiman, hoofd van CHE Live Band vertelt: "De band is een mix van allerlei verschillende mensen, die op basis van hun muzikale talent bij elkaar zijn gekomen. Uiteraard moet er wel een match zijn qua karakter, maar het is heel anders dan wanneer je met een stel muzikale vrienden denkt: ‘Kom, laten we eens een band beginnen!’
Omdat iedere CHE-student in theorie bandlid zou kunnen worden, kan er vanuit iedere studierichting iemand komen. En het verschil in studierichting is vaak even divers als het verschil in karakter. Het is gaaf om te zien dat muziek en geloof de losse eindjes aan elkaar knopen, wat maakt dat je een groep goede vrienden wordt die anders nooit bij elkaar gekomen was.

Het enige wat we willen, is een boodschap uitdragen en genieten van de lol die we samen op het podium hebben. En dan maakt het formaat van het podium niet zo uit. Maar BEAM Fetsival is wel de kers op de taart van wat we tot nu bereikt hebben."

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡