Ga naar submenu Ga naar zoekveld

BIG QUESTION: jouw leven over 20 jaar

22 november 2016 Leestijd 3 min

20 jaar??? Dat is nog vet ver weg! Ja zeker, maar toch bestookten we jullie eerder vandaag (via de BEAM WhatsApp) met de vraag: Hoe ziet jouw leven er uit over 20 jaar? Lees hier jullie grappige, afwisselende, mooie en spannende antwoorden!

Ambitieus!

Mere: 

Ik woon in en Arabisch sprekend land, en ben ambassadeur van Nederland.

Holy Mozes!

Lenie: 

Holy Mozes! 20 jaar later. Dan ben ik 40! Dat klinkt oud!! Ik hoop dat ik dan gezegend ben met een man, kinderen en een mooi huis. Waar ben ik nog steeds niet over uit. Ik vind rust heerlijk maar kan ook genieten van alle lichtjes van de stad. Wat voor werk ik doe, geen idee. Ik denk dat ik op mn moeder ga lijken, man lief werkt, en de vrouw doet het huishouden en doet verschillende kleine bij baantjes erbij. Lijkt me heeerlijk.

Lekker concreet :)

Stef:

Ik ben hoofd agent bij de politie en doe voornamelijk 112-meldingen. Ik woon in een hoek-huis. Ik ben tegen die tijd getrouwd en heb 2 kinderen. We reizen per vliegende auto's en kunnen op vakantie naar Mars.

Kom maar op met dat lekkers

Judith:

Hahaha, goede vraag! Het liefste hoop ik dat Jezus tegen die tijd al terug is. Want de wereld is echt een ramp. Maar als het nog niet het geval is dat Jezus terug is hoop ik in het ziekenhuis als verloskundige te werken. En in de weekenden te spreken voor christelijke tienermeiden. Ik woon dan nog in het geweldig mooie Klundert! Ik hoop ook dat ik dan een leuke man (moet hem eerst nog even tegen komen

Amen!

Emma:

Over 20 jaar hoop ik al een keer een reis naar Afrika te hebben gemaakt. Om daar iets te doen met kinderen en het Evangelie! Verder hoop ik dat ik dan een (universitaire) studie heb afgerond. Over 1,5 jaar hoop ik daar mee te beginnen, maar het lijkt me niet zo goed als ik daar dan 18,5 jaar over doe. Verder hoop ik belijdenis gedaan te hebben en als het kan een leuke, lieve man en kinderen te hebben. (Klinkt allemaal wel erg serieus). Ik hoop verder dat ik dan een baan zal hebben waar ik plezier in heb. En dat er vrede heerst in het land waar ik dan woon. Ik hoop dat ik gelukkig ben.
Maar als Jezus binnen 20 jaar terug zou komen, dan zal het helemaal feest zijn!

Crossen met m'n chick

Lars:

Ik woon dan in een lekker rijtjeshuis met een mooie chick, 2 kids, een Supra Turbo en een Audi RS3 als daily. Ik doe iets in de designwereld en naast m'n baan ben ik producer van christelijke hardcore dat lijkt me zooo vet.

Ohja, de ijskappen

Maikee:

Over 20 jaar ben ik 35, woon ik in Zweden. Getrouwd, 3 kinderen. Ik werk op mijn eigen manege/pensionstal. Ik heb er net 10 jaar bij K3 opzitten en mee gespeeld in een clip van Twenty One Pilots. En uhm de ijskappen zijn gesmolten.

Wereldster

Jannie:

Ik speel in de grootste musicals van de wereld, ik woon in Amsterdam in een groot mooi mega luxe huis met een eigen studio, ik heb al vele landen bezocht en combineer mijn wereldreis met musical.

Amen x2

Lisanne:

Ik heb geen idee hoe mijn leven er over twintig jaar uitziet. Wel hoop ik dat Jezus dan al is teruggekomen en we met zijn allen in de nieuwe hemel en de nieuwe aarde leven.

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕