Ga naar submenu Ga naar zoekveld

BEDANKT: jullie leukste, liefste en mooiste reacties op onze BEAM Kerkdienst

15 mei 2020 · Leestijd 4 min

Toen de kerken in maart vanwege het coronavirus plotseling op slot moesten, ontstond bij BEAM direct het idee om een live kerkdienst uit te zenden. Inmiddels zijn we 9 kerkdiensten en een hoop enthousiaste reacties verder. Bedankt voor al jullie bemoedigende woorden!

Hanna: “Heel erg bedankt voor de BEAM Kerkdiensten. Door een fysieke beperking kan ik niet naar de kerk maar de kerkdiensten van BEAM vind ik supertof om te volgen. ❤️ Ze zijn voor mij niet te lang maar net lang genoeg om het goed te kunnen volgen! :) Dit maakt dat ik me nog meer verbonden voel met God. Toen ik zag dat ik lid kon worden en jullie kon ondersteunen wilde ik dat graag doen. Bedankt! (Y)”

Lisanne: "Jullie kerkdiensten zijn echt heel gaaf. En mooi en inspirerend. Nog veel leuker dan in mijn kerk."

Matthias: “Zo sick dat jullie dit echt elke week doen! Ik zit weer klaar zondag ✌”

Anne Myrthe: “Een demente vrouw in het verzorgingshuis waar ik werk zat op de tv jullie dienst te kijken. Ze zat zo te genieten van de muziek. Ik heb even met haar gepraat en met haar mee gezongen. M'n collega vroeg wat ik met haar besprak en wat ik zong. Gelijk daar een gesprek mee gehad over het geloof! Jullie zijn tot zegen❤️"

Zjannet:

Wow... Ik ben telkens zo onder de indruk van de geweldige diensten. God gebruikt jullie!

Manon: “Dat opkikkertje had ik nou net even nodig.”

Yael: Ik had nog niet gereageerd op één van jullie berichtjes, maar ik wou jullie er wel even voor bedanken, veel kwamen nét even op een moment dat deze goed van toepassing was. Alsof jullie wisten dat ik dat even nodig had ofzo. Heel erg bedankt voor jullie mooie berichtjes, kerkdiensten, inspiratie e.d. ❤️”

Joke: “Wij als 65 en 66-jarigen kijken met plezier mee!”

Lidewei: “Wat een dienst! Heb hem al twee keer geluisterd! Fijn dat jullie dit doen, een tijd waarin onzekerheid (over)heerst kan blijven geloven moeilijk zijn! Helemaal als je af en toe al twijfelt en de kerk dan wegvalt. Tof dat jullie dan de mogelijkheid bieden om toch verbonden te zijn met elkaar! ❤️”

Groetjes uit het buitenland

Familie Van den Berg: “We willen even laten weten dat we de EO BEAM Kerkdiensten zo super fijn vinden! Elke zondag volgen we de dienst op YouTube met onze tieners en jongere kids vanuit Phoenix, USA. We zingen heerlijk mee en we genieten van de krachtige en begrijpelijke boodschap die jullie brengen en de mooie liederen die er gezongen worden. Wat een kracht krijgen we daar uit! We zijn 8 jaar geleden naar de USA verhuisd, maar we missen Nederland en onze familie enorm! Bedankt dat jullie Nederland elke week een stuk dichterbij brengen en dat we ons verbonden mogen weten met de Nederlandse christenen. Jullie zijn een zegen voor velen en wij danken jullie daar hartelijk voor! God is goed!"

Meneer Pietersz: “Een groet vanuit Curaçao. Net kerkdienst gezien via EO/BEAM met Joram en Tiemen. De BEAM-Worshipband: geweldig! Treden zij ook wel eens op? Ik ben zelf geen jongere, doch een opa van 74, maar houd ervan om met de jeugd te kunnen brassen. Ik kijk nu al 4 weken naar de BEAM Kerkdienst: wat een heerlijk gevoel geeft dat.”

BEDANKT! We vinden het heel vet om in deze coronatijd samen kerk te zijn. Kijk je zondag weer? 11.00 uur op youtube.com/eobeam en NPO2!

Geschreven door

Marlieke

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡