Ga naar submenu Ga naar zoekveld

ORANJEFANS OPGELET: doe mee met de BEAM EK poule! 馃馃А

Voorspel het EK & win een BEAM-trui!

13 juni 2024 Leestijd 3 min

Op vrijdag 14 juni begint het Europees Kampioenschap voetbal. Verschillende landen hebben zich gekwalificeerd en nemen het 茅茅n voor 茅茅n tegen elkaar op. En wat is nou spannender dan een toernooi dat je van tevoren hebt voorspeld? Doe mee met de BEAM EK poule, voorspel (gratis) alle wedstrijden & maak kans op leuke BEAM-prijzen.

Hoe kan ik meedoen?

Voor veel mensen staat zo'n groot toernooi als het Europees Kampioenschap in het teken van voorspellen. Veel vriendengroepen, families en bedrijven maken via de website Scorito een subleague aan. Klik op onderstaande knop om gratis deel te nemen aan onze subleague. Je moet wel even een account aanmaken en jezelf registreren voordat je mee kan doen. Klik op onderstaande knop om deel te nemen aan de BEAM EK poule!

De app werkt op je telefoon het handigst: klik op deze link om het te downloaden voor Android telefoons, en op deze link voor als je een iPhone hebt.

Deelnemen aan BEAM EK poule

Hoe werkt de BEAM EK poule?

Het EK-spel bestaat grofweg uit twee fases:

Waarom organiseert BEAM een EK poule?

Voetbal is in Nederland de populairste teamsport. Volgens onderzoek is meer dan een derde van de Nederlandse bevolking een 'liefhebber' van de sport. In het filmpje hieronder kan je zien op wat voor manier voetbal bijdraagt aan de verbinding en het welzijn in Nederland. BEAM is de grootste christelijke community voor jongeren in Nederland en wil graag samen met BEAM'ers betrokken zijn bij dit Europees Kampioenschap. Door samen met jongeren wedstrijden te voorspellen ben je echt samen bezig, en dat zorgt voor verbinding!

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Prijzenpot

Allemaal leuk en aardig, maar uiteindelijk wil iedereen winnen natuurlijk! Aan het einde van het toernooi ontstaat er een top 3 van BEAM'ers die alle wedstrijden, topscorers en de kampioen het beste hebben voorspeld. Voor deze winnaars stellen we de volgende prijzen beschikbaar:

  1. Gratis veld- of tribuneticket voor EO-Jongerendag 2025
  2. Exclusieve limited edition feloranje BEAM-trui (of BEAM-trui naar keuze)
  3. BEAM-trui naar keuze

Als je in de top 3 eindigt, stuur dan een DM naar @eobeam op Instagram. Daarin stuur je dat je hebt gewonnen met bewijs d.m.v. een screenshot van jouw Scorito-account.

Bidsessies in het spelershotel van Oranje. Wie doen er aan mee?

Lees ook over:

Bidsessies in het spelershotel van Oranje. Wie doen er aan mee?

Geschreven door

Jelte

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕