Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Join deze groepsapp als je alleen naar de EO-Jongerendag 2024 gaat

15 februari 2024 · Leestijd 2 min

Heb je een ticket bemachtigd voor de EO-Jongerendag, maar kun je niemand vinden om mee te gaan? Geen probleem! Er zijn veel meer jongeren die hier tegenaan lopen en daarom bestaat de ‘SAMEN NAAR DE EOJD 2024’ WhatsApp-groep. Lees hieronder hoe je in die groepsapp kunt komen.

Zo kom je in de appgroep:

Klik op de knop hieronder om in de groepsapp te komen:

Ik wil in de groepsapp

Goed om te weten

  • Tot 1 mei kan alleen de beheerder berichten sturen in de groepsapp. Zo geven we iedereen lekker lang de mogelijkheid om zich nog aan te melden voor de groepsapp.
  • In deze groep kunnen jullie vanaf 1 mei berichten sturen, elkaar leren kennen en bespreken waar iedereen vandaan komt. Houd er rekening mee dat tribunekaarten en veldkaarten niet meer gewisseld kunnen worden, dus dat je daar de mensen met wie je samengaat eventueel op moet uitzoeken.
  • Maak concrete afspraken via privégesprekken of door nieuwe appgroepen aan te maken en ga met een groep nieuwe vrienden naar de EO-Jongerendag!
  • Als je nog vragen hebt, kun je ons altijd een DM of een appje sturen.

Haal hier je tickets voor de EO-Jongerendag 2024

Haal hier je tickets voor de EO-Jongerendag 2024

In een wereld waarin vooral slecht nieuws de aandacht krijgt, ontdek je op de EO-Jongerendag (opnieuw) wat het goede nieuws van Jezus is en hoe dat je leven op z’n kop kan zetten!

Haal hier je tickets!

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡