Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Actrice Naomi Scott (24): “God is de ultieme creatieve kracht”

3 januari 2019 · Leestijd 2 min

Disney timmert hard aan de weg! Naast een remake van Belle en het Beest, The Lion King en Jungle Book, staat ook Aladdin op de planning. De makers bouwen het verhaal om tot een zogenaamde live action movie, met bekende (Will Smith!) en minder bekende acteurs. Naomi Scott (24) mag in de prinsessenhuid van Jasmine kruipen. Maar naast actrice is Naomi ook zangeres en aanbiddingsleider. VET!

Aladdin wordt niet Naomi’s eerste Disney-productie. Zo speelde ze eerder al in de film Lemonade Mouth. En binnenkort mag ze – naast Aladdin – ook een hoofdrol in Angels (een reboot van Charlie’s Angels) vertolken! Een indrukwekkend cv, toch? Maar het kan nog gekker: naast haar acteertalent is Naomi ook een ervaren zangeres. Ze heeft meerdere albums en singles uitgebracht én is aanbiddingsleider.

Geloof

Een vrouw met een flinke dosis creativiteit dus! Creativiteit die ze van boven verwacht. Naomi: “God is de ultieme creatieve kracht. Door mijn geloof realiseer ik me dat muziek een ziel en doel kan hebben.” In de kerk heeft ze haar zangkunsten verder kunnen ontwikkelen. Dit deed ze vooral in The Bridge Church in South Woodford (Groot-Brittannië), waar haar beide ouders voorganger zijn. Haar inspiratiebron in die tijd? “Mary Mary en Kim Burrell, twee fantastische gospelzangeressen die piano speelden en worship leidden.”

Op het witte doek

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

En nu mag ze haar creativiteit dus gebruiken in de rol van Jasmine. Je kunt Naomi vanaf mei 2019 bewonderen in de bioscoop, samen met Mena Massoud (als Aladdin) en Will Smith (als de geest in de lamp). Bekijk hier alvast de trailer!

Bronnen: Relevant Magazine, Hypebae
Header: Dominick D; eigen bewerking

Geschreven door

Marlieke

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡