Ga naar submenu Ga naar zoekveld

BEAM STUDIEKEUZE: BEAM helpt jou binnen één maand een goede studiekeuze maken!

11 maart 2021 · Leestijd 3 min

Een studiekeuze maken kan ontzettend ingewikkeld zijn... Er zijn zoveel opties, zoveel verwachtingen en dan is er ook nog God die er misschien wat over te zeggen heeft? BEAM Studiekeuze is een traject van een maand waar je meerdere malen per week een mailtje van ons ontvangt met tips, podcasts en persoonlijke verhalen die jou helpen om uiteindelijk een goed doordachte studiekeuze te maken. Check hieronder wat je precies kunt verwachten en meld je gratis aan voor deze mailing!

Dit kan je van ons verwachten:

Het BEAM Studiekeuzetraject wil jou helpen om een goede studiekeuze te maken. De mailtjes die we je sturen bevatten podcasts met interessante gesprekken, met meditaties die je helpen om na te denken en te bidden over je keuze, maar bijvoorbeeld ook een persoonlijkheidstest om te ontdekken wat jouw talenten zijn.

Je kunt op elk moment starten met dit traject. Na je aanmelding ontvang je in een maand dertien mailtjes van mij, BEAM-redacteur Wilke. Uiteraard is het niet alleen een kwestie van lezen en luisteren, maar moet je zelf ook aan de slag. Jij bent namelijk degene die jouw studiekeuze moet maken en niemand anders. Hieronder kan je vast de eerste podcast van het BEAM Studiekeuzetraject luisteren als je benieuwd bent:

De weergave van Spotify vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Aanmelden voor dit traject:

Kan je wel een beetje hulp gebruiken met je studiekeuze of ben je gewoon heel benieuwd? Leuk! Je kan je hieronder gratis aanmelden. Uiteraard is er in de mailtjes zelf ook de mogelijkheid om je weer kosteloos af te melden. Twijfel je nog of je je aan wilt melden? Dan wil ik, BEAM-redacteur Wilke, graag mijn collega Wouter quoten met wie ik in één van de podcasts een gesprek had over het maken van een studiekeuze. Wouter: "Wilke, had ik dit gesprek maar gehad toen ik 18 jaar was en mijn studiekeuze moest maken, dat had ik waarschijnlijk niet van studie hoeven switchen. Ik hoop dat veel jongeren die nog voor deze keuze staan hier heel veel aan hebben!" 

Nou, tot zover. Meld je hier aan door je mailadres in te vullen. Je gegevens worden uitsluitend voor deze mailing gebruikt:

IK DOE MEE MET HET BEAM STUDIEKEUZE TRAJECT:

Ik wil verspreid over de komende maand graag 13 mailtjes ontvangen met praktische tips en podcasts!

E-mailadres

Lees ook onze privacyverklaring.

Heb je vragen of opmerkingen over het BEAM Studiekeuzetraject? Voel je vrij om mailen (beamredactie@eo.nl) of te DM'en (@EOBEAM).

Geschreven door

Wilke

Misschien ook wat voor jou