Ga naar submenu Ga naar zoekveld

BEAM STUDIEKEUZE: BEAM helpt jou binnen één maand een goede studiekeuze maken!

11 maart 2021 · Leestijd 3 min

Een studiekeuze maken kan ontzettend ingewikkeld zijn... Er zijn zoveel opties, zoveel verwachtingen en dan is er ook nog God die er misschien wat over te zeggen heeft? BEAM Studiekeuze is een traject van een maand waar je meerdere malen per week een appje of mailtje van ons ontvangt met tips, podcasts en persoonlijke verhalen die jou helpen om uiteindelijk een goed doordachte studiekeuze te maken. Check hieronder wat je precies kunt verwachten en meld je gratis aan!

Dit kan je van ons verwachten:

Het BEAM Studiekeuzetraject wil jou helpen om een goede studiekeuze te maken. De appjes of mailtjes die we je sturen bevatten podcasts met interessante gesprekken, met meditaties die je helpen om na te denken en te bidden over je keuze, maar bijvoorbeeld ook een persoonlijkheidstest om te ontdekken wat jouw talenten zijn.

Tijdens dit traject krijg je dertien keer bericht van BEAM-redacteur Wilke. Uiteraard is het niet alleen een kwestie van lezen en luisteren, maar moet je zelf ook aan de slag. Jij bent namelijk degene die jouw studiekeuze moet maken en niemand anders. Hieronder kan je vast de eerste podcast van het BEAM Studiekeuzetraject luisteren als je benieuwd bent:

De weergave van Spotify vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Aanmelden voor dit traject:

Kan je wel een beetje hulp gebruiken met je studiekeuze of ben je gewoon heel benieuwd? Leuk! Je kan je hieronder gratis aanmelden. Uiteraard is er tijdens het traject altijd de mogelijkheid om je weer kosteloos af te melden. Twijfel je nog of je je aan wilt melden? Dan wil ik, BEAM-redacteur Wilke, graag een collega quoten met wie ik in één van de podcasts een gesprek had over het maken van een studiekeuze: "Wilke, had ik dit gesprek maar gehad toen ik 18 jaar was en mijn studiekeuze moest maken, dat had ik waarschijnlijk niet van studie hoeven switchen. Ik hoop dat veel jongeren die nog voor deze keuze staan hier heel veel aan hebben!" 

Nou, tot zover. Ben je al overtuigd? Meld je dan aan!

Ik wil een maand lang appjes krijgen!

Als je appjes van ons wilt krijgen, moet je je uiterlijk zondag 20 november 2022 aanmelden. Aanmelden doe je door 'BEAM STUDIEKEUZE' te appen naar 0615878111. We voegen je toe aan een appgroep waar alleen de beheerder (dat zijn wij) berichten kan sturen. Wel kan iedereen je nummer zien, dus als je jonger bent dan 16 jaar is het belangrijk om eerst toestemming aan je ouder(s)/verzorger(s) te vragen. Na de maand waarin je dit traject volgt, verwijderen we de groep en jouw naam en nummer weer. 

Ik wil een maand lang mailtjes krijgen!

Jij wilt verspreid over de komende maand graag dertien mailtjes ontvangen met praktische tips en podcasts. Leuk! Je kan je op elk moment aanmelden voor deze mailing.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

Heb je vragen of opmerkingen over het BEAM Studiekeuzetraject? Voel je vrij om mailen (beamredactie@eo.nl) of te DM'en (@EOBEAM).

Geschreven door

Wilke

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡