Ga naar submenu Ga naar zoekveld

5x Netflix tips voor als het regent

17 augustus 2018 Leestijd 2 min

Helaas, is het lekkere weer in Nederland met vakantie gegaan. Tijd voor wolken, koude wind en regen. Maar geen zorgen: BEAM heeft voor jou een lijstje met de leukste films en series om te bingewatchen tijdens typisch Hollandse dagen.

1. Beauty and the Beast

Een dappere, jonge vrouw wordt gevangengezet in een betoverd kasteel waar klokken en kandelaars tot leven komen. Ze krijgt ruzie met een beestachtige, maar lieve prins. Je weet wel, dat sprookje dat je vroeger als tekenfilm zag, is nu sprookjesachtig mooi verfilmd. Om bij weg te zwijmelen.

2. Grease

Een echte ‘gouwe ouwe’. Een romantische musical over een vetkuif en het lieve meisje waar hij verliefd op wordt, tot grote ergernis van zijn vrienden. Met lekker veel liedjes die je ouders ook kennen. Goed voor de onderlinge band.

3. Friends

Sinds begin dit jaar staat 鈥榠e dan eindelijk op Netflix. Dit is een echte binge-watcher. Perfect voor regenachtig weer! Zes vrienden wonen in Manhattan, New York. In korte afleveringen van ongeveer 20 minuten maken ze elke keer weer iets nieuws mee. Een goede serie om bij te lachen, te huilen maar vooral om lekker weg te kijken.

De weergave van deze giphy vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

4. Madagaskar

Een film om alle fijne kinderherinneringen op te halen! Als vier verwende dieren uit de Central Park Zoo van New York onverwacht schipbreak lijden, ontdekken ze op het exotische eiland Madagaskar de echt jungle!

5. Comedians in cars getting coffee

Jimmy Fallon, Ellen DeGeneres en Jim Carrey, wie kent ze niet? Een serie bestaande uit vijf seizoenen met de grappigste comedy-idolen. Tijd om je helemaal rot te lachen, ondanks het slechte weer.

Klik hier om 8 christelijke films op Netflix te zien!

TEKST: IVANNE SANTING

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕