Ga naar submenu Ga naar zoekveld

3FM-award winnaar Claude: 'Ik dank God altijd voor alles'

25 april 2023 · Leestijd 2 min

Zijn naam wordt alsmaar bekender, en zijn liedje 'Ladada' herken je honderd procent. Claude is nog maar 19 jaar oud maar zijn aantal luisteraars groeit met de dag. Hij won een 3FM-award voor Beste Nieuwkomer en werd uitgeroepen tot 3FM Talent. In onderstaande video vertelt Claude openhartig over zijn geloof. Te gek! 🤩

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

De Stromae van Enkhuizen

Claude vluchtte op negenjarige leeftijd samen met zijn familie van Congo naar Nederland. Het was daar onveilig en ze konden niet anders dan daar vandaan vertrekken. Na een tijdje in een asielzoekerscentrum te hebben gezeten in Alkmaar, verhuisde Claude naar Enkhuizen. Hij ging naar de middelbare school, kreeg muzieklessen en ontwikkelde zijn muzikale talent.

Claude is enorm fan van Stromae. Die artiest bracht liedjes uit als Papaoutai; een liedje dat gaat over zijn verdwenen vader. Toch is zijn muziek heel vrolijk, net zoals Ladada een zielige betekenis heeft met een vrolijke melodie. Claude kreeg de enorme eer om het voorprogramma te vullen van de optredens van Stromae. Helaas zijn die optredens niet doorgegaan in verband met de gezondheid van de franse Paul van Haver, de persoon achter Stromae.

Komende tijd blijven wij Claude nauw volgen, we kijken uit naar de mooie muziek die hij met ons wil delen! 🤩🎶

Bully (18) is een succesvolle artiest en christelijk: ‘Jezus is het geheim van mijn succes’

Lees ook over:

Bully (18) is een succesvolle artiest en christelijk: ‘Jezus is het geheim van mijn succes’

Geschreven door

Jelte

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡