27 augustus 2021

Tim Hofman te gast bij De Ongelooflijke Podcast: "Religie kan beklemmend zijn, maar dat komt niet door Jezus"

Presentator Tim Hofman is deze week te gast bij De Ongelooflijke Podcast van de EO waar hij met journalist David Boogerd en theoloog Stefan Paas praat over, onder andere, Jezus. Tim staat erom bekend met zijn programma BOOS keihard op te treden als iemand ergens onrecht wordt aangedaan. Als dit dan ook nog eens gebeurt in naam van religie, wordt hij écht boos: "Jezus zou no way zeggen als hij hier op aarde loopt: 'Jij vieze homo, jij gaat mooi niet trouwen. Daar geloof ik he-le-maal niets van."

De hele podcast-aflevering luisteren? Dat kan hieronder:

In een gesprek met ChristenUnie lijsttrekker Gert-Jan Segers vertelde Tim dat hij zichzelf erop betrapte dat hij (als niet-gelovige man) aan het bidden was. Benieuwd naar dat gesprek? Klik dan hier en ga naar dat artikel.

Lees meer

Volg ons