15 april 2021

Ouders op WhatsApp: "Je hebt de goede genen van mij, je moeder"

Je ouders op WhatsApp. Superhandig natuurlijk (voor als je wil zeggen dat je thuis eet). Toch lijken ze soms een totaal andere taal te spreken. Hieronder vind je alweer deel 34 van de inzendingen, want we krijgen geen genoeg van onze ouders op WhatsApp!

Oma zegt 'wenen' ipv 'huilen' en stuurt gifjes #ceuwl

Heeft mama ook een pauzeknop?

Mama vindt je een kreeft

Waarom heeft deze moeder WhatsApp? #blauwevinkjes #wellezennietantwoorden

Mama houdt van bustehouders (bh) en het huishouden

De goeie genen komen van je moeder, de slechte van je vader

S.O.S. BELANGRIJKE VRAAG

Kijk hier alle vorige delen van WhatsApp-ouders terug! Heb jij nog grappige gesprekken met je ouders? Stuur je screenshot naar ons via Facebook of WhatsApp (wel eerst lid worden door 'BEAM aan' naar 06-83673700 te whatsappen)

Lees meer

Volg ons