14 januari 2021

Ouders op WhatsApp: "Hallooooo, ik spam jou"

Je ouders op WhatsApp. Superhandig natuurlijk (voor als je wil zeggen dat je thuis eet). Toch lijken ze soms een totaal andere taal te spreken. Hieronder vind je alweer deel 30 van de inzendingen, want we krijgen geen genoeg van onze nieuwsgierige ouders op WhatsApp!

En blokkeren in 1, 2...

CookieMOMster

KOM DAN! (als je durft)

Je bent echt niet Luuc, mam

Van dit gesprek valt geen worteltaart te bakken

Mysterieus doen faken

Never nooit aan je ouders vertellen dat je op date gaat

Kijk hier alle vorige delen van WhatsApp-ouders terug! Heb jij nog grappige gesprekken met je ouders? Stuur je screenshot naar ons via Facebook of WhatsApp (wel eerst lid worden door 'BEAM aan' naar 06-83673700 te whatsappen)

Lees meer

Volg ons