9 september 2020

Ouders op WhatsApp: "Niet te lang blijven hangen, dat doet zeer."

Je ouders op WhatsApp. Superhandig natuurlijk (voor als je wil zeggen dat je thuis eet). Toch lijken ze soms een totaal andere taal te spreken. Hieronder vind je alweer deel 16 van de inzendingen, want we krijgen geen genoeg van onze wiskundige oudertjes op WhatsApp!

Als je andere dochter Roos heet...

Goeie tip van pa!

Mierzoet gesprek dit

Mama is kort van stof

Haal jij de bofkont van het vuur?

Geef moeders 1 vinger en ze pakt je hele hand

Wiskundig opgelost.

Kijk hier alle vorige delen van WhatsApp-ouders terug! Heb jij nog grappige gesprekken met je ouders? Stuur je screenshot naar ons via Facebook of WhatsApp (wel eerst lid worden door 'BEAM aan' naar 06-83673700 te whatsappen)

Lees meer

Volg ons