29 mei 2020

TobyMac publiceert nooit eerder uitgebrachte muziek met album 'The Lost Demos'

TobyMac heeft, net als de rest van de wereldbevolking, niet zoveel te doen in quarantaine, dus besloot hij zijn archieven goed door te spitten. Wat blijkt: "Ik kwam veel nummers tegen die ik nooit had laten horen omdat ik er niet klaar voor was of omdat ze net niet goed bij een nieuw album pasten." Het resultaat is een album genaamd 'The Lost Demos' met zeven nieuwe (soort van) nummers. Genieten!


TobyMac maakt al tientallen jaren muziek en won al zeven keer een GRAMMY. Dit album kwam voor iedereen als een verrassing en fans zijn enthousiast. "Het waren mislukte nummers. Nu hoop ik dat misschien één van deze nummers het hart van iemand zal kunnen raken." De laatste tijd had TobyMac thuis dus genoeg te doen met het samenstellen van The Los Demos. Nu deze gepubliceerd is, is het tijd voor iets nieuws, hij gaat namelijk samen met Newsboys drive-in concerten geven in verschillende Amerikaanse staten. Hij zit nooit stil.

Meer horen over de achtergrond van christelijke muziek? Luister Holy Hits de podcast:

Lees meer

Volg ons