2 april 2020

NIEUW: Typhoon brengt prachtig nummer uit: "Alles is gezegend."

Nadat hij bij De Wereld Draait Door een indrukwekkende getuigenis gaf, komt Glenn (Typhoon) nu met zijn tweede nummer van het nieuwe album naar buiten. 'Alles is Gezegend' is een krachtig en hoopvol lied. Als inspiratie dat we in deze tijd ook onze onze zegeningen moeten blijven tellen.

“We zitten in een tijd met veel uitdagingen, maar ook een tijd waarin we juist ‘dichter’ bij elkaar kunnen komen", vertelt Typhoon. "Er komt een morgen en een periode waarin we wél weer met elkaar samen kunnen zijn en dit gaan vieren. Er zijn gelukkig ook dingen die doorlopen: naar elkaar omkijken, de liefde en gelukkig ook de muziek! Thank God for music. Dat is ook de reden waarom deze tweede single toch gewoon uitkomt – recht uit mijn hart."

'Ik deed een hoop dingen fout, maar vergeef me, o Heer'

Lees meer

Volg ons