10 februari 2020

Geef je mening en denk mee met Denkstof!

DENKSTOF IS TERUG!! In 2020 maakt BEAM, in samenwerking met JOP (Jong Protestant), een nieuwe serie Denkstof-video’s. Video's waar we geloofsthema's samen met jou, presentator Joram Kaat en theoloog Reinier Sonneveld onderzoeken en proberen te begrijpen. EN WE ZIJN OP ZOEK NAAR JOU! Wil je meedenken met één van de afleveringen? Lees dan snel verder!

DENK MEE!

Lijkt het jou leuk om mee te doen in deze YouTube-serie en wil je graag je mening delen over 9 geloofskwesties? Vul deze enquête in, we zijn benieuwd wat je denkt!

Lukt het je niet om bovenstaande enquête in te vullen? Probeer het dan via deze link.

Over Denkstof

Elke aflevering van Denkstof behandelt een kwestie die te maken heeft met God, geloof en jouw leven. Denk aan onderwerpen als de kerk, de bijbel, seks, naastenliefde, verleidingen, verandering, hemel en hel, oordelen, lijden en de liefde van Jezus. Denkstof is bedoeld om je te helpen een eigen mening te vormen, je gedachten te prikkelen en te ontdekken hoe je als christen kunt omgaan met lastige vragen.

Alvast wat zien van de nieuwe Denkstof? Check deze video

Lees meer

Volg ons