6 januari 2020

Kinderen kiezen zélf hun sponsor: “Norma, ik vind jou een blij persoon!”

‘Je hebt vast wel eens een oproep meegemaakt om een kind te sponsoren. Dit keer doen we het compleet anders. Iets wat we nog nooit eerder hebben gedaan.’ Zo begint het filmpje van World Vision, waarin het Chosen-project wordt uitgelegd. “Christine, ik koos voor jou vanwege je mooie lach.”

World Vision geeft mensen al sinds 1950 de mogelijkheid om kinderen te sponsoren. Door maandelijks een vast bedrag te geven, sponsor je een kind dat opgroeit in moeilijke omstandigheden. Normaal gesproken kun je via de website een kind uitkiezen dat je wilt sponsoren. Bij Chosen gaat het omgekeerd: kinderen wachten niet af totdat een sponsor voor hen kiest, maar ze maken zelf de keuze.

Via deze website kun je je opgeven om een kind te sponsoren (meedoen kan tot 25 februari).

Lees meer

Volg ons