9 december 2019

I Am Jesus Christ: gamen door de ogen van Jezus

‘What would Jesus do?’ In deze game wordt deze bekende zin wel erg letterlijk genomen. Je kruipt namelijk in de huid van niemand minder dan Jezus Christus, om vervolgens dezelfde dingen tegen te komen als Hij deed. Hoe reageer jij op situaties die Jezus meemaakte?

‘I Am Jesus Christ’ is een realistische game die geïnspireerd is op de Bijbel, meer specifiek het Nieuwe Testament. In deze game maak je de wereld mee door de ogen van Jezus. In de trailer is te zien hoe Jezus enkele bekende wonderen uitvoert, zoals het genezen van de blinden of het wonder van de twee broden en vijf vissen.

Ook worden andere belangrijke gebeurtenissen uit het leven van Jezus laten zien. Op website van Steam, die de game uitbrengt, is ook bijvoorbeeld de strijd met de duivel te zien. Afgelopen week werd deze trailer uitgebracht. De releasedatum van de game is nog niet bekend. We zijn benieuwd!

Lees meer

Volg ons