Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
28 september 2019

Splinternieuwe Jongerenbijbel vanaf vandaag te koop!

De BGT (Bijbel in Gewone Taal) is favoriet onder jongeren en deze nieuwe BGT jongerenbijbel is daarbij ook samengesteld met advies van enkele jongerenpanels. Het boek bevat extra uitleg en creatieve opdrachten voor denkers en doeners. NBG (Nederlands Bijbel Genootschap), Youth For Christ en BEAM willen hiermee de Bijbel toegankelijk maken voor gelovige én niet-gelovige jongeren. Vanaf vandaag is deze Bijbel voor 49,95 euro te koop. (En check EOBEAM op Instagram als je er eentje wilt winnen!)

Lees meer

Volg ons