Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
Geert-Jan in docu over christenen en homoseksualiteit
1 augustus 2019

Geert-Jan is homo en christen: “God is mijn romantische liefde”

In de PowNed-documentaire OMG komen verschillende christenen aan het woord die homo zijn en ervoor kiezen hun geaardheid niet te praktiseren. Maker Vera Verzijl verbaast zich hierover: “Hoe komt het dat ze ervan overtuigd zijn dat hun geaardheid tegen Gods wil is?” Onder andere Geert-Jan deelt zijn ervaringen in dit eerlijke fragment.

Bekijk hier alvast het eerste deel van de docu OMG:

OMG wordt uitgezonden op vrijdag 2 augustus om 20.25 uur op NPO3.

Lees meer

Volg ons