4 april 2019

Ryan zingt ‘You Say’ tijdens American Idol

Tijdens het optreden van de laatste 20 soloartiesten trad Ryan op met het nummer ‘You Say’ van Lauren Daigle. Met alleen een microfoon en zijn stem weet hij het hele publiek te betoveren.

Ryan kwam het programma Idols binnen met het nummer ‘Lay me down’ van Sam Smith. Nu treedt hij op met het prachtige nummer You Say van Lauren Daigle. Met een ingekorte versie van net iets minder dan twee minuten, weet hij iedereen kippenvel te bezorgen.

Het is niet de eerste keer dat het werk van Lauren Daigle op mainstream kanalen wordt gehoord. Met de nummers ‘You Say’ en ‘Look Up Child’ staat Lauren in vele afspeellijsten op Spotify. Ook is zij te gast geweest bij de grootste Amerikaans talkshows, zoals Ellen, Jimmy Kimmel en Jimmy Fallon. Lauren Daigle staat 12 mei in een uitverkochte Melkweg! 

Niet alleen is Ryan te horen bij Idols. Ook brengt hij zijn eigen muziek uit, met onder andere een eigen christelijke EP! Zijn album genaamd Tragedy to Triumph kwam uit in 2018 en is gevuld met zes prachtige originele worship nummers. 

Dit was niet de eerste keer dit seizoen dat er christelijke muziek bij Idols te horen was. Check HIER hoe Katy Perry gospelnummers zingt met een Idols-kandidaat. 

Volg ons