4 januari 2019

EN DE EERSTE EO-JONGERENDAG ARTIEST IS *tromgeroffel*

Het is zo ver! De eerste EO-Jongerendagartiest = HILLSONG YOUNG & FREE!! In 2015 zongen ze het Geldredome plat en dit jaar mogen ze dat ook in Rotterdam Ahoy komen doen!

 

De Australische aanbiddingsband bestaat, naast Hillsong United, nog helemaal niet zo heel lang. De naam zegt het natuurlijk al een beetje, maar de band werd opgericht door jongeren die in de kerk de muziek miste waar ze zelf naar luisteren. Daarom besloten ze het zelf te maken! Liedjes als This Is Living, Real Love en Sinking Deep laten die vernieuwende worship horen. In 2013 kwam hun eerste album This Is Young & Free uit en het kon ook niet anders dat de band drie jaar later werd genomineerd voor een Grammy Award. VET.

We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij! Wij kunnen in ieder geval niet wachten om Gods liefde te vieren met jou en Hillsong Young & Free! Begin maar alvast je stembanden op te warmen en je dansmoves te oefenen in de spiegel WANT DIT WORDT EEN WORSHIPFEEST!

Lees meer

Volg ons