Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
14 december 2018

Kom naar BEAM's dikke truien en vuurkorf feest 2019!

Het is tijd voor de derde editie van BEAM's DIKKE truien & vuurkorf feestje!! Vrijdagavond 4 januari 2019 kan jij met ons het nieuwe jaar inluiden op het binnenplein van de EO in Hilversum. Het is GRATIS, je helpt ons de eerste EO-Jongerendag artiest bekend maken, het wordt gezellig en we maken een aflevering van BEAM LIVE waar jij bij kan zijn!

DATUM: Vrijdagavond 4 januari
AANVANG: 18.30 uur inloop, 19.00 uur start
EINDE: tussen 21.00 - 21.30 uur
ADRES: Oude Amersfoortseweg 79, Hilversum
KOSTEN: Gratis
LEEFTIJD: 15 - 25 jaar
ETEN: Geen avondmaaltijd, wel hapjes en drankjes

Aftermovie 2018

Aftermovie 2017

Wil jij niets van deze leuke bezigheden missen? Volg ons dan op Instagram (EOBEAM). 

Lees meer

Volg ons