2 november 2018

YES: LIVE concert Hillsong Young & Free compleet online!

Het nieuwe album van Hillsong Young & Free genaamd III is een pareltje. De Australische band besluit er nog een schepje bovenop te doen door vandaag een LIVE versie (inclusief video's!!) online te gooien. Ze traden op tijdens de Hillsong Conference waar alles werd opgenomen. Wil jij zien HOE VET Hillsong Young & Free LIVE is? Check deze video's!

Selah III - LIVE

Ze kunnen rennen, springen en gek doen, maar dit was een fantastische opening van het concert. Een rustig nummer over de gaven van de Geest, ondersteund door een koor, waar je kippenvel van krijgt.

Let Go - LIVE

Na de rustige opening laat de Australische band een bekende kant van zichzelf zien: sterke teksten, strakke vocals en iedereen in de zaal lekker springen!

Wake - LIVE

Het bekendste nummer van hun nieuwe album III.
"You will never fade away, Your love is here to stay. By my side, in my life, shining through me everyday." 
SPRINGGGEEEENNNNNN!!
"You wake within me, wake within me. You're in my heart forever."

Just Jesus - LIVE

Hindsight - LIVE

Every Little Thing - LIVE

Jesus Loves Me - LIVE

Zangeres Laura Toggs (dochter van Hillsong kerk oprichters Bobbie en Brian Houston) nodigt tijdens dit nummer haar dochter uit op het podium en vertelt dat Jesus Loves Me het eerste nummer is dat ze zelf als kind ooit heeft geleerd en dat ze dit nu weer door wil geven aan haar kinderen. Laura: "Zo simpel is het. Jezus houdt van ons, laten we dat vanavond onthouden."

Highs & Lows - LIVE

Deze video is zwart-wit: even wat anders! Een prachtig, rustig nummer waar zanger Aodhang King het hele stadion stil krijgt met zijn prachtige stem.

P E A C E - LIVE

Days Gone By - LIVE

Mooie live clip met allerlei animaties van verschillende kinderfilms. Ook klinkt de stem van zangeres Melodie Wagner bijna buitenaards: HOE KAN JE ZO ZUIVER ZINGEN?!

How Deep Is The Love - LIVE

Push/Pull - LIVE

Sinking Deep - LIVE

First Love - LIVE

Heart of God - LIVE

Worshipleader Chris Tomlin sluit voor dit nummer aan! Het duurt even 4 minuten voor het spotlicht op hem wordt gericht, maar hij doet lekker zijn ding. Hij valt niet eens echt op eigenlijk, haha.

Love Won't Let Me Down - LIVE

Voor als je lekker wilt luisteren op Spotify

Op de hoogte blijven van nieuwe christelijke muziek en artiesten? Volg ons via Spotify!

Lees meer

Volg ons