Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
30 november 2018

NEW: TobyMac met ruige videoclip voor nummer Elements

TobyMac is 53 jaar oud, kan je het geloven? Toch blijft zijn muziek op wonderbaarlijke wijze jong en relevant. Hij lijkt zelf ook nog aardig jong in deze videoclip waar hij bergen bewandelt, rotsen trotseert en ruige terreinen doorkruist. "I got spirit, I got faith. I might bend but I won't break. I'll fight the elements."

ALBUM: The Elements

Op de hoogte blijven van nieuwe christelijke muziek en artiesten? Volg ons via Spotify!

Lees meer

Volg ons