Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
22 oktober 2018

VIDEO: De eerste aflevering van ‘Wie is de christen?’

Vraagje. Hoe ziet een christen eruit? Je hebt tien seconden. Tien, negen, acht, zeven, zes, vijf, vier, drie, twee, één… Dacht jij aan een rokje tot over de knie, een strak pak met stropdas en een smetteloos uiterlijk?

In deze nieuwe serie komen alle vooroordelen aan bod en stelt BEAM op straat de vraag: Herken jij de christen? Haal de chips uit de kast en roep je familie erbij, want het is tijd voor een kakelverse aflevering van ‘Wie is de christen?!’

Lees meer

Volg ons