justin bieber gaat trouwen met haily baldwin
10 juli 2018

Justin Bieber gaat trouwen!

Via een Instagrampost maakte de zanger het aanstaande huwelijk met zijn (christelijke) Haily Baldwin bekend, waar hij sinds kort een relatie mee heeft. Justin Bieber gaat dus trouwen en zegt daarover: "Ik ben verliefd op alles van jou. Ik ben vastbesloten om mijn hele leven alles van je te leren kennen met liefde en geduld. Ik beloof dat ik ons gezin zal leiden met eer en respect en dat Jezus ons via Zijn Heilige Geest zal gidsen in alle beslissingen die we zullen maken. Mijn hart is helemaal van jou en ik zal je altijd op de eerste plek zetten."

"Gods timing is letterlijk perfect, we zijn verloofd op de zevende dag van de zevende maand", gaat Justin Bieber verder. "Het nummer zeven staat voor perfectie, dat is echt waar: Google het maar! Is dat niet gek? Ik had het niet eens zo gepland. 'He who finds a wife finds a good thing and obtains FAVOR from the Lord!' (Spreuken 18:22) "

Justin Bieber op insta

Lees meer

Volg ons