Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
Volleyfest 2018 in onstwedde
8 mei 2018

Volleyfest | 15 t/m 17 juni 2018

Volleyfest is een muziekfestival met een volleybaltoernooi voor jong en oud in Onstwedde (Groningen). Het hele weekend kan je genieten van optredens van bekende en onbekende artiesten. Dit festival is zeer geschikt voor iedereen die van muziek of sport houdt. Een onvergetelijke ervaring!

Tickets en meer informatie over Volleyfest 2018

Bij een ticket voor het hele festival is inbegrepen: Toegang tot alle concerten, deelname aan het volleybaltoernooi en overnachtingen tijdens het hele festival. Ook als je niet komt volleyballen ben je van harte welkom. 

Prijs: €35 voor het weekend
Datum: 15 t/m 17 juni 2018
Locatie: De Sikkenberg, Groningen

Meer informatie vind je op de site van Volleyfest.

Lees meer

Volg ons