22 maart 2018

WIE wordt de ALLERLEUKSTE JEUGDLEIDER van 2018?

Maakt jouw jeugdleider van elke jeugdavond een feestje? Kun je zelfs ’s nachts bij hem of haar terecht? Is niets voor hem of haar te gek? Nomineer je jeugdleider voor de Leukste Jeugdleider Award!!

BEAM presenteert met trots voor het derde jaar op rij: de BEAM Awards. BEAM zoekt de meest positieve, inspirerende & liefdevolle personen van 2018. Wie verdient de titel Allerleukste Jeugdleider van 2018? NOMINEER NU en stem jouw jeugdleider dat EO-Jongerendag podium op!

Hoe werkt het?

Jeugdleiders nomineren kan tot en met 30 april. ALLE jeugdleiders die jullie nomineren, zetten we na deze datum online. Dan begint het echte werk. Jij moet als een idioot stemmen gaan ronselen voor jouw jeugdleider. Hier heb je tot een paar dagen voor de EO-Jongerendag de tijd voor. De 3 jeugdleiders met de meeste stemmen, vechten tijdens de EO-Jongerendag op hert podium uit wie met de award naar huis gaat.

Allerleukste Jeugdleider van 2017

Heb jij nog onbeantwoorde vragen over de BEAM Awards? Mail gerust naar beamawards@eo.nl!

Lees meer

Volg ons