Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
stemmen God nijmegen
9 maart 2018

Op 21 maart kan je in Nijmegen op God stemmen

Nee, dit is geen grap. De 25-jarige Yannick God staat op de kieslijst van de D66 in Nijmegen. God ziet zijn naam zelf meer als zegen dan last: "Ik kan absoluut niet zeggen dat ik er last van heb", vertelt hij aan de Gelderlander. "Het is soms vervelend als mensen jouw naam wel kennen en jij even niet op de naam van de ander kunt komen, maar verder is het vooral leuk." Het 'toeval' wil dat hij naast PVDA'er Ben Dankbaar op de kieslijst staat. Haha, we love it.

Lees meer

Volg ons