Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
20 februari 2018

Drakes clip van 'God's Plan' laat je huilen en de foto's nog meer!

God's Plan. Het lied dat Spotify- en iTunes-records brak, maakt nu ook op YouTube veel los door de clip die erbij verschenen is. In de clip is te zien hoe Drake op Haïti het geld (dat oorspronkelijk naar de clip zou gaan) op straat uitdeelt, donaties doet, schoolbeurzen weggeeft en mensen gratis boodschappen laat doen. Op Instagram vertelt hij zijn emoties bij de clip.

Drake geeft geld weg en houdt het nauwelijks droog

Gratis winkelen

Je geest genees je op zondag

Volg ons