Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley
15 januari 2018

WERK: Wij zoeken een Crossmediaal Redacteur!

BEAM is bruisend, soms een tikje chaotisch en neemt geen genoegen met stilstaan. In deze hectiek ga jij als crossmediaal redacteur aan de slag met dagelijkse content op onze website, Facebook, Instagram en gewoon lekker ouderwets papier. Samen met fenomenaal leuke BEAM-collega’s maak jij dagelijks verhalen die er echt toe doen. Weet jij onze BEAM’ers recht in het hart te raken? Dan zoeken we jou! (voor 36 uur per week)

Bekijk hier de vacature voor Crossmediaal Redacteur bij BEAM

Volg ons

© Evangelische Omroep - Algemene voorwaarden