21 december 2017

TUSSENSTAND: RUIM EEN HALF MILJOEN opgehaald voor Syrië

Maandag begon de campagne Geloof, Hoop en Syrië. BEAM doet hier keihard aan mee door Tikkies over te maken voor dit goede doel. Inmiddels is er al een totaalbedrag van ruim 551.704 euro opgehaald. De actie loopt nog tot begin januari. De organisaties verwachten samen een bedrag van meer dan anderhalf miljoen euro op te halen.

Wat is er aan de hand?
De oorlog in Syrië duurt al ruim zes jaar. Het begon met vreedzame protesten tegen Assad, inmiddels is het een ontzettend ingewikkeld en langdurig conflict. Samen met Dorcas, EO Metterdaad, Kerk in Actie en World Vision vraagt BEAM hulp en aandacht voor de Syrische vluchtelingen in en rond Syrië.

ACTIE
Via onze Tikkieslinger kun je geld overmaken voor dit goede doel. 

BEAM LIVE Syrië Special

Lees meer

Volg ons