Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
12 december 2017

SMELT: Eenzame oma krijgt ontroerende verrassing

Vijf studenten Mediamanagement in Haarlem hebben de eenzame mevrouw Van Huis (98) heel gelukkig gemaakt. Student Victor: “We hebben deze kerstperiode en heel 2018 elke week minstens 1 keer bezoek voor haar geregeld van allerlei verschillende leerlingen van onze school. Vanavond ga ik weer bij haar langs!”

Victor, Maartje, Terra, Luca en Myrthe maakten een video van hun actie om positiviteit te verspreiden. Eenzaamheid is onder ouderen een groot probleem. Deze leerlingen dragen hun steentje bij om dit te verminderen. En geef toe, door het stralende hoofd van mevrouw Van Huis aan het eind van de video kan ook jouw dag niet meer stuk!

Lees meer

Volg ons