15 december 2017

De meest hilarische kerstreclames OOIT

Het is de helft van de dag donker, het regent, sneeuwt of hagelt, het is guur, er zijn alleen maar dramatische reclames op tv en je eet voor de zeventiende keer achter elkaar stampot. De dagen tussen sinterklaas en kerst zijn misschien wel de donkerste dagen van het jaar en wij zitten er momenteel middenin. Maar: geen nood. Naast al die tranentrekkende kerstcommercials zijn er gelukkig ook bedrijven die het over een andere boeg gooien. Kerstmensen, kerststress en kerstkatten, deze reclames zorgen 100% voor een schaterlach.

KERSTSTRESSSS - Bij wie gaat kerst ook altijd zo?

Ook de kerstman moet modern blijven

De rollen omgedraaid

Katten en kerst, geen goede combi...

Je hebt altijd een buur die nét iets te veel uitpakt

HILARISCHE FILMPJES. Er is eigenlijk maar een bedrijf die grappigere filmpjes kan maken... BEAM natuurlijk! Klik HIER om te lachen. 

Volg ons