Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
23 november 2017

Niet-christenen over leven na de dood

Hoewel bijna alle christenen erin geloven dat ze na hun dood naar de hemel gaan, zijn er genoeg niet-christenen die hier een TOTAAL ander beeld van hebben. Wij vroegen 7 niet-gelovige jongeren waar zij verwachten heen te gaan als ze sterven…

Anouk (20):

Louis (20):

Michelle (19):

Benthe (19):

Alwin (21):

Marin (19):

Luuk (21):

Wil jij heerlijk lui op de hoogte blijven van ons werk en meepraten met BEAM-nieuws? Dat kan! WhatsApp ‘BEAM AAN’ naar 06-83673700 en we worden app-matties <3

Lees meer

Volg ons