Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
21 november 2017

KEN JE DEZE NOG: Koekeloere

BEAM stapt samen met jou de tijdmachine in om eens terug te kijken naar alle gekke, geniale, bijzondere, ontroerende en vooral MEMORABELE momenten uit onze christelijke kindertijd. Van Stekeltje tot de pepermuntrollen uit elkaar scheuren in de kerk: alles komt voorbij. Ken jij deze nog?

Het was altijd feest als de televisie weer de klas in werd gereden, toch? Schooltv was honderd (wat zeg ik: duizend) keer leuker dan rekenen of taal. We loved Moffel en Piertje die de wijde wereld introkken op zoek naar antwoorden of allerlei vragen. Om even te zwelgen in nostalgie: hier een oude aflevering (uit 1999) van KOEKELOERE!

Lees meer

Volg ons