Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley
18 oktober 2017

Pic Me #1: Renske (21)

Heeeee singles, we hebben een fantastico idee voor jullie: Pic Me! In een aantal foto’s laat jij zien wie je bent en vervolgens kunnen alle (christen)geïnteresseerden jou een berichtje/openingszin/love letter sturen. Vandaag: Renske (21)

Mijn naam is Renske, ik ben 21 jaar en woon in Streefkerk. Ik zit in mijn 2e jaar van de hbo-opleiding Watermanagement. Ik houd van gezelligheid en van sporten (fietsen, skeeleren, hardlopen, zwemmen, wandelen). Mijn familie/gezin vind ik ook erg belangrijk. Het liefst ben ik de hele dag bezig met van alles en nog wat. Ik houd ook erg veel van reizen en wil graag veel van de wereld zien!

God is alles voor mij. Ik sta met Hem op en ga met Hem slapen. Ik vind het soms wel lastig om te geloven en ik begrijp ook niet alles, maar toch mag ik weten dat Hij er is en dat hij van jou en mij houdt.

Liefs,
Renske
(<- klik op haar naam om een fb-berichtje te sturen)

"Een zonnebril nu het nog kan"

"Zwemmen met vriendinnen"

"Wintersporten met de broers en vader"

"God is alles voor mij. Ik sta met Hem op en ga met Hem slapen."

Wil jij de volgende Pic Me zijn? Stuur dan vijf kneitersleuke/-gekke/interessante foto’s van jou door naar [email protected] en vertel wie je bent (Insta, leeftijd, woonplaats) plus wat God voor jou betekent!

Wie weet reageert jouw match made in digital heaven!

Volg ons