Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
11 september 2017

Beyoncé deelt voedsel uit aan slachtoffers orkaan

Queen B organiseerde met behulp van St. John's Church een lunch voor slachtoffers van orkaan Harvey in Houston en gaf een emotionele speech. "Deze kerk is mijn thuis. Houston is mijn thuis. Ik heb hier mijn eerste solo gegeven en nu kan ik iets terugdoen. Jullie zijn een ongelofelijk voorbeeld van alles wat licht en liefde is. Jullie zijn mijn familie. Ik dank God dat jullie veilig zijn. Ik hou van jullie."

Lees meer

Volg ons